Рижук: “Наші дорожники навчилися будувати якісні шляхи”

Своє професійне свято відзначають дорожники Житомирщини.

Урочистості відбулися 26 жовтня в Житомирській обласній філармонії. Участь у заході взяв голова Житомирської обласної державної адміністрації Сергій Рижук.

«Президент України Віктор Янукович, об’єднавши своїм Указом в одне свято День автомобіліста і дорожника, показав, що автомобільна і дорожньобудівнича галузь тісно пов’язані між собою і є дуже важливими для функціонування всіх галузей господарства та нашого з вами життя взагалі», – зазначив голова облдержадміністрації.

Особливого значення у своєму виступі очільник області надав важливості будівництва доріг.

«Відомо, що про державу, про якість життя у ній, про рівень її культури і цивілізованості можна судити за якістю доріг. Будівництво автошляхів – це складна, виснажлива, значна за обсягами витрат робота. Але я впевнений, що наші дорожники навчилися будувати якісні шляхи. І навіть сьогодні, напередодні професійного свята, ми хочемо говорити не стільки про нього, скільки про перспективи шляхобудування в області: реконструкцію дорожнього покриття до Коростеня, Бердичева, Попільні, Андрушівки, Хмельницького та ін. Ми зараз працюємо над залученням все більшої кількості коштів з усіх економічних програм на будівництво автошляхів. Житомир – це центр, від якого як промені, рівні та чисті, мають тягнутися дороги», – сказав Сергій Рижук.

Голова облдержадміністрації вручив кращим працівникам дорожньої сфери відзнаки – грамоти, подяки і премії – від облдержадміністрації та обласної ради.

Привітали з професійним святом та вручили нагороди дорожникам начальник Служби автомобільних доріг Сергій Кондратюк і директор дочірнього підприємства «Житомирський облавтодор» Сергій Дашкевич.

Фото Катерини Тарановської