Самоклеюча плівка, казкові образи, картини Катерини Сівко, дитинство, арт-галерея “Акрополь” у Житомирі

Аплікація з самоклеючої плівки – таким способом юна мисткиня Катерина Сівко створює прекрасні образи, оживляє відомі з дитинства персонажі улюблених казок.

Самоклеюча плівка – матеріал, який використовують у зовнішній рекламі. Матеріал холодний. Але скільки тепла у картинах Катерини Сівко. Правду кажуть, що руки майстра творять дива.

Для Катерини це перша персональна виставка у її житті. З 20-го по 28 жовтня у арт-галереї “Акрополь” триватиме виставка картин. Побачити, як оживають образи дитинства, може кожен бажаючий.

Проект “Талановита Житомирщина”, ініціатором якого є МГО “ХХІ покоління”, набирає обертів. Його мета – підтримка творчої талановитої молоді. Виставка робіт Катерини Сівко лише розпочинає серію культурних подій у Житомирі.

Репортер Житомира поцікавився у юної мисткині, які образи крім казок вона втілює у своїх картинах? Катерина Сівко зізналася, що перша її персональна виставка присвячена виключно казкам, які ми всі знаємо і любимо, оскільки вони – наше дитинство. А ось над тематикою своїх наступних творчих робіт вона ще думає.

Звісно, вони стануть дорослішими, оскільки світ не стоїть на місці і для кожного з нас з плином часу все змінюється.

Віталій Сівко: “МГО “ХХІ покоління” бере на себе зобов’язання допомагати талановитій молоді!”

Катерина Сівко вже думає над тематикою своїх наступних робіт