Скільки можна дивитися телевізор без перерви?

Нідерландський канал BNN у прямому ефірі з’ясував, скільки можна дивтись телевізор без перерви.

Громадське телебачення Нідерландів святкує 60 років з дня першого ефіру. Щоб відзначити цю подію, телеканал BNN організував марафон з перегляду телебачення.

Телеканал BNN входить до системи громадського телебачення Нідерландів, і орієнтований на молодіжну аудиторію. Скільки можна дивитися телевізор без перерви?

Вирішивши відсвяткувати 60-річчя громадського телебачення оригінальним чином, BNN провів марафон Last Man Watching («Хто більше протримається за переглядом») зі встановлення рекорду найтривалішого телеперегляду.

Кожен учасник марафону мав у своєму розпорядженні крісло, ковдру, воду та «ящик» на двох. Через вікна спеціально сконструйованих секцій телекамери спостерігали за рекордсменами, і транслювали хід подій у прямий ефір BNN.

Початок змагання Last Man Watching

Марафон почався 29 вересня і закінчився у неділю, 2 жовтня, у день ювілею першого телеефіру в країні. За інформацією організаторів, попередній рекорд з перегляду телебачення складав майже 87 годин, а в результаті марафону було досягнуто не набагато, але більший показник – 87 годин 43 секунди безперервного перегляду. Двоє найвитриваліших учасників отримали у подарунок поїздку до Лос-Анжелесу.

За матеріалами osvita.mediasapiens.kiev.ua