Своє професійне свято відзначають 3,5 тисячі поштових працівників області (фото)

Житомирська дирекція Українського державного підприємства поштового зв’язку «Укрпошта» провела урочистості з нагоди Всесвітнього Дня Пошти.

Приїхали привітати працівників пошти голова облдержадміністрації Сергій Рижук, голова обласної ради Йосип Запаловський, Житомирський міський голова Володимир Дебой, представники центрів поштового зв’язку, поштамту, дирекції, ветерани зв’язку.

Вітаючи поштових працівників з професійним святом, голова облдержадміністрації Сергій Рижук зазначив, що цей день без перебільшення можна назвати святом усіх людей, адже нині всесвітня поштова мережа є найбільшою мережею фізичної доставки в світі.

“Листоноша – це професія, яка всім потрібна, – наголосив очільник області. – Її представники, окрім професійних навиків, обов’язково мають високі морально-людські якості, адже це професія із посмішкою на вустах. Я зростав у ті часи, коли всі з нетерпінням чекали на листоношу із хорошими звістками від далеких родичів. І я впевненний, що до сих пір на них чекають. Дякуємо вам за вашу працю й посмішку на обличчі”.

У кінці привітального слова Сергій Рижук додав, що ні Інтернет, ні інші види сучасного зв’язку не замінять професії поштовиків. А також запевнив, що обласна влада докладатиме зусиль, аби працівники поштового зв’язку мали все необхідне для виконання своїх службових і професійних обов’язків.

Пан Запаловський додав: «Працівники пошти – це ті люди, які мають постійний зв’язок із населенням Житомирської області. Крім поштового зв’язку, вони ще роблять велику справу для нас, адже саме листоноші допомагають в пенсійному забезпеченні нашого міста».

Відмітивши ефективну діяльність поштовиків, спрямовану на врахування пропозицій споживачів, налагодження з ними взаємовигідної співпраці, розширення ринку поштових послуг, очільник області разом із міським головою побажали усім присутнім щастя, благополуччя, міцного здоров’я, професійної наснаги, нових здобутків у праці.

Після святкових промов керівники влади з нагоди професійного свята привітали поштовиків і кращим працівникам вручили грамоти й подяки. Також на урочистому засіданні було оголошено переможців конкурсу професійної майстерності операторів поштового зв’язку Житомирської дирекції. Після офіційної частини учасники свята оглянули роботу пересувного відділення поштового зв’язку та виставку „Поштовий вернісаж”.