Талановитій молоді Житомира вручили іменні стипендії (фото)

10 жовтня 2011 року вп’яте вручено іменні стипендії студентам Інституту філології та журналістики Житомирського державного університету.

Стипендії вручаються кращим студентам за виявлені глибокі та ґрунтовні знання з предметів філологічного та журналістського напрямків.

5 студентів-відмінників університету — Ольга Расовська, Катерина Кучерява, Юлія Гуз, Олександра Тихонова та Ольга Швайко – отримали іменні стипендії від фундаторів.

Ректор Житомирського державного університету Петро Саух подякував усім фундаторам іменної стипендії — Володимиру Дебою, Зої Васильєвій, Лесі Дорош-Мірошніковій та Житомирській обласній раді — за підтримку ініціативи Інституту та фінансову підтримку кращих студентів, інформує управління по зв’язках з громадськістю міської ради.

“Нещодавно члени Громадської ради при Житомирському міському голові заслухали питання освіти міста Житомира та підтримки обдарованої молоді. І зійшлися на думці про необхідність створення банку даних обдарованих дітей на місцевому, обласному та загальнодержавному рівні та фінансового і морального супроводу таких дітей від дитячого садка до університетської лабораторії”, – зазначив Петро Саух.

Володимир Дебой вручив іменну стипендію імені Василя Остапчука студентці 5-го курсу Інституту філології та журналістики Юлії Гуз.

“Вручити іменну стипендію студенту “кращому серед кращих” – дуже почесно, оскільки гарна освіта буде витребувана у будь-який час, а гарні професійні навички цінуються завжди”, – зазначив Володимир Дебой. Міський голова побажав Юлії Гуз міцного здоров’я та подальших творчих успіхів

____________________________________________________________________________

Всього за роки існування іменної стипендії її лауреатами стали 23 студенти, які склали на “відмінно” не менше трьох останніх сесій поспіль.