“Ти хоч гопки скачи, вони все одно домовляться. Не сьогодні – так через місяць-другий”: у Житомирі питання по “Епіцентру” знову зняли

“Ти хоч гопки скачи, вони все одно домовляться. Не сьогодні – так через місяць”.

Таке бачення питання з виділенням земель Ботанічного саду висловила сьогодні Репортерові Житомира причетна до влади людина. Називати її ми, звісно, не будемо. Каже, там такі гроші крутяться, що це лише питання часу.

Так ось, сьогодні перед самим початком другого пленарного засідання 7-ї сесії Житомирської міської ради міський голова Володимир Дебой спокійно і навіть дещо холодонкровно повідомив узгоджене рішення – оскільки щодо виділення земельної ділянки площею 5,3882 га за адресою вул. Корольова, 39 у Житомирі тривають перевірки контролюючих органів, є пропозиція знаяти це питання для його поглибленого вивчення.

Проголосували одноголосно, фактично, усі, хто перебував у депутатських кріслах. 49 за з 60 присутніх на сесії депутатів.

Міський голова планує винести це питання на наступне пленарне засідання сесії, коли вже не буде жодних інсценуацій, буде узгоджене рішення і відповідні висновки та погодження усіх контролюючих підрозділів, структур та інстанцій. Отож, влада від свого наміру сприяти інвесторові у забудові “Епіцентру” на місці фруктового саду в районі ЖТТУ йде до кінця.

Тим часом на вулиці мітингували житомиряни, які проти такої забудови. Зібралися знову представники ГО “Я люблю Житомир”, жителі сусідних з фруктовим садом багатоповерхівок, випадкові перехожі на довго не затримувалися. До масового стихійного пікету справа не дійшла. Активіст руху на захист Ботанічного саду у Житомирі Володимир Тітов у гучномовець вимагав поіменного голосування з цього питання, щоб усі знали хто з депутатів продався, хто знехтував інтересами житомирян на користь власної кишені.

Як виявилося, до голосування справа не дійшла. Далі, обов’язково, буде.

Володимир Тітов: “Житомиряни мають знати, хто з депутатів продався!”

Проти забудови фруктового саду виступили активні житомиряни

Володимир Дебой: “Питання переносимо до отримання узгодженої позиції!”

Почесні громадяни Житомира Володимир Гузун і Володимир Башек отримали привітання з днем народження

За зняття питання по “Епіцентру” – дружнє “за”. Далі буде.

Потім депутати вийшли до людей і повідомили “радісну звістку”, мовляв, питання знято, можете розходитися…