У Червоноармійську замість автостоянки зала гральних автоматів

Житомирська «Свобода» вимагає відновлення у Червоноармійську автостанції і негайного закриття там зали гральних автоматів.

Селище Червоноармійськ відоме своєю невластивою для українського Полісся назвою, а також тим, що це єдиний райцентр в області, який немає автостанції.

Власне, автостанція є, але люди в очікуванні автобусів туляться під збудованим поруч наддашком на декілька десятків місць.

У вкраденій у громади будівлі станом на 20 жовтня цього року банальна кав’ярня (як вказано на вивісці «кафе-бар») та зала гральних автоматів. Так, звичайнісіньких автоматів, звичайнісінька зала, з написом на дверях про заборону входу особам до 18-ти, працює зранку до вечора. І, виявляється, ніхто «не знає» про її існування. Варто відзначити, що вона знаходиться в центрі містечка, за 200 метрів від райвідділку міліції, де, звичайно, також про це не знають.

«Сьогоднішня влада вже «не помічає» не лише Конституції та законів України, а й відвертих, неприхованих порушень законодавства на місцевому рівні. І за цим усім геть не бачить людей, котрі змушені сидіти на вулиці в очікуванні автобуса в той час, коли «бізнесмени» комфортно видурюють гроші в гравців в приміщенні автостанції,» – зазначив заступник голови Житомирської обласної організації ВО «Свобода» Юрій Градовський.

Свободівцем була негайно подана заява до керівника Червоноармійського районного відділу УМВС з вимогою надати правову оцінку діяльности цієї структури, позаяк гральний бізнес в Україні заборонений на законодавчому рівні.

Одночасно Житомирська обласна організація ВО «Свобода» звертається до голови Червоноармійської РДА пана Карпінського, голови ради району пана Липка, Червоноармійського селищного голови пана Гаврилюка з вимогою повернути громаді приміщення автостанції. Про це повідомляє прес-служба Житомирської обласної організації ВО «Свобода».