У Житомирі провідний навчальний центр «Лідер Консалт» підготував професійних перукарів

Зачіска – необхідний атрибут кожної людини. Вона уособлює неповторність стилю, характеру. В руках досвідченого майстра-перукаря, вона стає витвором мистецтва.

Щоб бути класним перукарем, як і у кожній професії, звісно, треба щоб Бог наділив талантом. Крім того, не зайвим буде і вперте бажання досягти високих професійних вершин. Ну і, звісно, навчання. Професійна підготовка перукаря, яка дозволяє оволодіти навичкам створення досконалих сучасних зачісок з використанням нових перукарських інструментів, побачити у кожному клієнтові неповторність і реалізувати її в стильний образ.

Якщо людина має талант робити гарні зачіски і бажання його вдосконалювати, їй пряма дорога в успішний житомирський навчальний центр «Лідер Консалт», де здобувають путівку в світ професій люди, які в своєму житті вже навчилися робити впевнені, зрілі рішення.

Тут вчаться інтенсивно. За декілька місяців здобувають стільки знань, умінь і навичок, що цього із головою вистачає для успішного працевлаштування за своєю спеціальністю. 19 липня 2011 року Лідер Консалт» випустив дизайнерів-інтер’єрів. Цієї суботи у приміщенні навчального центру відбувся захист дипломних робіт випускників курсу «Перукар-стиліст».

Три місяці тому його слухачки прийшли на перше заняття, маючи за плечами лише талант і бажання його вдосконалювати. За цей час вони навчилися робити такі зачіски, що й очей не відведеш!

Кожна з випускниць продемонструвала свою дипломну роботу у формі презентації зачіски на живій моделі. Дівчата отримали дипломи про закінчення курсів у «Лідер Консалті» та запрошення на роботу до житомирських салонів краси, які співпрацюють з навчальним центром на партнерських умовах.

Томас Інна, випускниця: «Я повністю задоволена тими знаннями, уміннями та навичками, які здобула за цей короткий термін у «Лідер Консалті». Звісно, потрібно йти далі, розвиватися, оскільки закінчення курсів – лише початок моєї професійної діяльності.»

Распотнюк Тетяна, випускниця: «Сюди я прийшла вчитися стригти і робити зачіски. І навчання повністю себе виправдало. Неймовірно багато корисної теорії і практики взяла для себе з фарбування волосся, колорування, стрижки.

Далі – тільки вдосконалювати отримані знання. Планую працювати за професією, відвідувати спеціалізовані семінари, конференції, виставки. Ну, а як найзаповітніша мрія – відкрити у Житомирі власний салон краси.»

Волошило Інна, випускниця: «За час навчання ми багато практикувалися. Робили стрижки чоловічі і жіночі різних видів і стилів, колорування, мелірування, інші види обробки волосся. Багато ми дізналися і про нові перукарські засоби та інструменти, навчилися застосовувати їх на практиці. Спасибі центру, що відкрив мені дорогу у світ професії.»

Левицька Олена, випускниця: «Навчання у «Лідер Консалті» мені дуже сподобалося. Я задоволена – результатом, закладом, вчителями. Йшла на кожне заняття як на свято творчості і краси. Тут приємне ставлення, чуйні стосунки, індивідуальний підхід – все те, чого немає у «загальноосвітніх» навчальних закладах. Не вистачало практики чоловічої зачіски.»

Муравська Лідія, педагог курсу «Перукар-стиліст», звертаючись до своїх вихованок: «Я задоволена своїм і вашим результатом. Своїм, що навчила, вашим – що ви впоралися і продемонстрували чудові зачіски, які, справді, варті високих оцінок і похвал.»

Терентьєва Тетяна, директор навчального центру «Лідер Консалт»: «Це вже четвертий випуск перукарів-стилістів за час існування нашого центру. Дівчата, які сьогодні презентували свої випускні роботи вчилися за вдосконаленою програмою, яка була сформована на основі побажань випускників попередніх років.

Курс розрахований на 3 місяці інтенсивного навчання. За цей час дівчата здобули теоретичні знання, відпрацювали їх на практиці, отримали можливість розпочати професійну діяльність. Закінчивши навчання, вони отримали диплом про закінчення курсу «Перукар-стиліст», який дає їм повне право влаштуватися на роботу за спеціальністю.

Завдяки тому, що «Лідер Консалт» має партнерські угоди з директорами житомирських салонів краси, наші випускники без роботи не залишаються.»

Репортер Житомира відвідав випуск перукарів-стилістів:

Дипломна робота: Томас Інна

Дипломна робота: Распотнюк Тетяна

Дипломна робота: Ворошило Інна

Дипломна робота: Левицька Олена

Робота Кирийчук Олесі вразила красою і складністю виконання!

Освіта у “Лідер Консалт” відкриває світ професійної реалізації!

____________________________________________________________________________

Сергій Фещенко