У Житомирській області дільничний інспектор збив двох велосипедистів

У Житомирській області 25 жовтня близько 19.00 дільничний інспектор збив двох велисипедистів, один з яких загинув на місці події.

До райвідділу міліції зателефонував сам дільничний інспектор і повідомив, що щойно скоїв дорожньо-транспортну пригоду.

Слідчо-оперативні групи райвідділу та обласного управління у ході перевірки встановили, що 30-річний дільничний інспектор міліції (перебував поза службою), рухаючись по вулиці села на автомобілі ВАЗ-2108, виконував поворот ліворуч, не впорався з керуванням та збив велосипедистів, які їхали по лівому узбіччю проїзної частини в зустрічному напрямку.

Унаслідок ДТП один з велосипедистів, 15-річний учень 9-го класу загальноосвітньої школи, загинув на місці події, інший, 18-річний місцевий житель, з тілесними ушкодженнями у вигляді забоїв різних частин тіла був госпіталізований до травматологічнорго відділення районної лікарні.

Прокуратурою Житомирської області відносно водія автомобіля порушено кримінальну справу (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Чоловік затриманий у порядку ст. 115 (Затримання слідчим підозрюваного у вчиненні злочину) Кримінально-процесуального кодексу України, інформує СЗГ УМВС України в Житомирській області.