В Житомирі урочисто відкрили Мистецький центр поета-пісняра Вадима Крищенка (фото)

Урочисте відкриття Мистецького центру Вадима Крищенка відбулось 17 жовтня 2011 року в Житомирській міській гуманітарній гімназії №23.

Привітати поета-пісняра Вадима Крищенка з відкриттям центру прийшли Житомирський міський голова Володимир Дебой, заступник голови Житомирської облдержадміністрації Віктор Балюрко, заступник міського голови Олександр Бочковський, заступник начальника управління освіти міської ради Світлана Ковтуненко.

Колектив вчителів, на чолі з директором Ніною Купрійчук, презентували новостворений Мистецький центр шановним гостям разом з учнями школи, які виконали декілька пісень Вадима Крищенка та прочитали ряд його віршів, інформує прес-служба міської ради.

Розчулений виступом шкільного хору, який виконував пісні митця, Вадим Дмитрович подякував міському голові за вітання, а вчителям та учням школи за любов до його пісні: “58 років тому я закінчив цю школу, з нею пов’язано багато приємних спогадів дитинства. Я дуже вдячний вчителям та школярам, що відгукнулись на мою пропозицію відкрити такий Мистецький центр”.

Після презентації центру відбувся святковий концерт учнів школи.