В Житомирі відбудеться святкове відкриття нового «ЕКО-маркету»

22 жовтня в Житомирі відбудеться святкове відкриття нового продуктового супермаркету «ЕКО-маркет».

Новий магазин розміститься в торгово-розважальному комплексі “ФОК” за адресою: вул. Кибальчича, 9.

Свято для жителів міста розпочнеться о 12.00 в суботу. Перші 500 покупців, які 22 жовтня зроблять покупку на суму більше 100 грн., гарантовано отримають продуктові набори.

А також щогодини на подіумі перед входом до супермаркету серед присутніх учасників акції будуть розігруватися цінні призи: кухонні комбайни, пральна машина, холодильник.

Генеральні спонсори святкового відкриття «ЕКО-маркету» в Житомирі – торгова марка ковбасних виробів «Глобино» та енергетичні напої «Energy Black Drink».

Головна подія дня – конкурс караоке із зірковим ведучим Олександром Воєвуцьким, який також виступить із сольним концертом для рідної житомирської публіки. Кращий співак дня на майданчику перед новим «ЕКО-маркетом» отримає в подарунок нетбук.

Діти також не будуть нудьгувати на святковому відкритті нового «ЕКО-маркету». Протягом дня пройде безліч конкурсів та ігор, серед дітей розіграють 4 велосипеда і безліч подарунків, їх розважать веселі клоуни. Генеральний спонсор дитячого свята – торгова марка «М’ясна гільдія».

Наприкінці святкового дня всіх житомирян чекає святковий феєрверк на честь переможця конкурсу караоке і відкриття нового «ЕКО-маркету».

____________________________________________________________________________

Новий магазин стане 4-м у місті і 78-м у мережі. В даний час в Житомирі працює 3 “ЕКО-маркетів” на вул. Мала Бердичівська, 2/7, вул. Генерала Потапова, 1 та вул. Домбровського, 3.

У торговельному залі нового “ЕКО-маркету” площею 800 кв.м для зручності покупців встановлено 8 касових вузлів.