Вчені назвали найпідступніші знаки Зодіаку

Як багато людей намагаються дізнатися найпідступніший знак зодіаку на думку астрологів.

Багато хто вже давно визнав, що самий підступним знаком зодіаку є стрілець, але, як виявилося, це зовсім не так. Американські астрологи з університету Північної Кароліни довели, що самий підступний знак зодіаку зовсім не Стрілець.

У кожного знака зодіаку є свої особливості, таємні грані характеру, які прийнято ретельно ховати від сторонніх очей, – впевнені астрологи зі Сполучених Штатів Америки.

Ось уже кілька десятиліть астрологи б’ються, намагаючись знайти більш-менш однозначну відповідь на питання: хто із знаків зодіаку найпідступніший?

Мабуть, в складених списках фігурували в різний час всі без винятку представники зодіакального сузір’я. Але найчастіше з’являлося в них кілька назв – Близнюки, Скорпіон, Козеріг, Водолій.

Близнюки і Скорпіони

Деякі дослідники віддавали пальму першості Близнюкам. Їх двоїста натура, вроджена хитрість, нездатність йти на компроміси і визнавати свої помилки робили Близнюків безумовними лідерами різних рейтингів.

Те ж саме можна сказати і про Скорпіонів. Одна назва цього знака вже викликає в умах людей звичайні асоціації – з підступністю, відчайдушною хоробрістю і часом безпринципністю, безжальністю. Як говорять багато астрологів, до Скорпіонів не можна ставитися байдуже. Оточуючі люди або безмежно люблять їх, або люто ненавидять.

Козеріг

У списку найбільш підступних знаків зодіаку опинявся і Козеріг. Психологія цих людей така, що ні звичайні випробування, ні перешкоди, що зустрічаються на життєвому шляху, зазвичай не можуть змусити Козерогів зрадити дружбу, пройти по головах. Але, варто довести Козерогів до певної межі роздратування, і знак повною мірою проявить свою підступність та вміння гідно відповісти кривдникові, заплативши йому дзвінкою монетою.

Водолій

Всупереч стереотипам на рахунок підступності Близнюків і Скорпіонів, в опублікованому кілька років тому британськими астрологами звіті найпідступнішим знаком був названий Водолій. Дивно, але до цього моменту серед «лідерів рейтингу» він ніколи не був.

Джерелом усіх бід Водолія дослідники називають схильність до самобичування і нетерпимість, яка згодом вихлюпується на всіх оточуючих людей. Водолій частенько займається лише тим, що псує життя близьким і знайомим непомітно, з-за рогу. До речі, зазвичай в подібному підступність його запідозрити нікому не приходила в голову.

Результати тестів, проведених ентузіастами, не можна, природно, вважати кінцевою істиною. Скоріше, їх можна назвати спірними. Але, як би там не було, – це інформація для роздумів, яка дозволить глянути по-новому на такий спокійний зовні, знак.

У будь-якому випадку, самий підступний знак зодіаку сам себе не покаже, на те він і підступний.

За матеріалами: ei.com.ua