Волонтери Корпусу миру провели Хелоуін для житомирських дітей. ФОТО

Ініціативна група волонтерів CPR відсвяткувала Хелоуін з вихованцями Житомирського інтернату.

29 жовтня вихованці Житомирського інтернату перетворилися на спайдерменів, мумій, чарівних фей та навіть дияволят. В цьому їм допомогли волонтери Корпусу Миру Кейсі Магі, Бен Фріскез, Рут Нкементо та житомиряни учасники проекту CPR.

Костюми та веселі маски були виготовлені разом з дітлахами. А після креативного завершення традиційних образів героїв, усі вихованці дитячого будинку позмагалися у всеселих конкурсах та отримали солодкі призи. Наприкінці вечора кімната відпочинку перетворилася на склеп із муміями, в яких перевтілилася більшість дітлахів, змагаючись за титули найжахливіших.

Діти були у захваті від святкування Хеллоуіну разом із носіями культури, з я кого походить свято. Вони відкрили для себе нові традиції та мали змогу вивчити декілька нових цікавих розваг.

Ініціативна група CPR націлена залучати соціально активну молодь до волонтерських проектів, а також продовжує організовувати проекти для Житомирскьго інтернату.

Так, на минулому тижні, завдяки активним користувачам соціальної мережі Vkontakte, для дітей були зібрані необхідні їм матеріали для уроків мистецтва. Акція триває надалі.

За більш детальною інформацією звертайся сюди Малыши и Карандаши.

Фото Діани Ляховецької