Всі крапки над І чемпіонату Житомирського району з футболу читай на Репортері!

21 тур РОС-чемпіонату Житомирського району з футболу завершено – усі крапки розставлено.

Матчами 21 туру, які відбулись у неділю 16 жовтня, завершився РОС-чемпіонат Житомирського району з футболу. Визначено призерів та команди, які в наступному році складуть вищу лігу чемпіонату, а яким доведеться змагатись в першій лізі.

Як ми повідомляли, за тур до фінішу, чемпіоном стала команда «Танкіст» з смт Новогуйвинськ, а «срібним» призером виявилась команда «Атлет» з селища Гуйва.

Безкомпромісна боротьба точилась в останні два дні чемпіонату за «бронзові» нагороди, адже з урахуванням пропущених матчів на третю сходинку претендували команди з Глибочиці, Василівки та Троянова.

Доля «бронзи» вирішувалась в останній грі недільного дня у матчі Глибочиця – «Інтерстиль» (Тетерівка). Глибочицькій команді для здобуття «бронзових» нагород потрібна була лише перемога, але і «Інтерстилю» потрібна була лише перемога, адже тетерівська команда в разі поразки втрачала б 12 місце, яке дає право грати у вищій лізі. Команда Глибочиці, яка грала другу гру в один день і без декількох ключових гравців, не змогла здобути перемогу. В безкомпромісній, жорсткій боротьбі святкували інтерстилівці.

Такою ж безкомпромісною була гра між «Губернією» та «Променем», адже переможений міг втратити місце серед 12-ти кращих, що врешті і сталося. Команда «Промінь» опинилась на 13-й сходинці.

Проте, із завершенням чемпіонату, сезон 2011 року не завершується. Вже відбулось жеребкування розіграшу Кубку Житомирського району.

Радує,що на участь в розіграші подали заявки 18 команд, серед яких дві нові команди, які не грали в чемпіонаті. Це команди з села Довжик та села Піски.

Розклад матчів розіграшу Кубку

Кваліфікація 22 жовтня

Стадіон Вертокиївка
10.00 Сінгури – Вертокиївка
12.00 Довжик – Піски

1/8 фіналу 23 жовтня

Стадіон: Троянів
9.30 Троянів – Іванівка
11.30 Глибочиця – «Танкіст» (Новогуйвинське)

Стадіон: Кам’янка
09.30 Кам’янка – «Губернія» (Вереси)
11.30 «Інтерстиль» (Тетерівка) – «Промінь» (Левків)

Стадіон: Ліщин
09.30 Ліщин-Лука – Станишівка
11.30 «Метеор» (Василівка) – Садки

Стадіон: Кодня
09.30 Кодня – Оліївка
11.30 №1 – №2

Руслан Травневий