Житомирська “Свобода” вимагає відставки Олександра Кравченка

Житомирська «Свобода» вимагає відставки керівника обласного ДАІ через перешкоди житомирянам в участі в Марші слави УПА у Києві.

Працівники ДАІ не пускають до Києва автобуси з свободівцями, що бажають взяти участь у Марші слави УПА на Покрову 14 жовтня, інформує Репортер Житомира Прес-служба Житомирської обласної організації ВО «Свобода».

Ввечері 13 жовтня перевізник, з яким було підписано договір про перевезення, відмовився надавати транспортні послуги через тиск з боку працівників ДАІ, які категорично заборонили надавати автобуси.

Марш слави УПА, що традиційно проходить у Києві на Покрову 14 жовтня, цьогоріч має бути ще масовішим, «Свобода» планує зібрати 20 тисяч людей.

«Такими діями влада вчергове демонструє свою слабкість і страх перед українцями та йде на свідоме порушення закону», – зазначив Голова Житомирської обласної організації ВО «Свобода» Сидір Кізін.

«Ми вимагаємо відставки начальника Житомирського обласного управління ДАІ за перевищення повноважень та віддання злочинного наказу», – додав свободівець.

Попри незручності ВО «Свобода» закликає усіх небайдужих прибути о 16-00 до пам’ятника Шевченка у Києві і взяти участь у Марші слави УПА під гаслом «За соціальне і національне визволення.