Житомирська міліція влаштувала перестрілку в кафе

7 жовтня до трампункту обласного центру звернулись четверо жителів м. Житомира з тілесними ушкодженнями, характерними для поранень, нанесеними пристроєм для відстрілу гумових куль.

Крім цього до реанімаційного відділення лікарні одночасно доставлено працівника УМВС України в Житомирській області із закритою черепно-мозковою травмою, численними переломами та забоями.

У ході перевірки слідчо-оперативною групою було встановлено, що близько півночі в одному з розважальних закладів міста між працівником органів внутрішніх справ та власником виникла суперечка, яка продовжилася на вулиці, неподалік кафе і переросла в обопільну сутичку, у ході якої і був застосований пристрій для відстрілу гумових куль.

Як повідомили у прес-службі СЗГ УМВС України в Житомирській області, за даним фактом обласна міліція проводить службове розслідування. Його результати будуть передані в прокуратуру.

Що стосується неофіційної інформації, то, як пишуть інші ЗМІ, в кафе “Катюша” (“Шашличний двір”) заступник начальника УБОЗ УМВС України в Житомирській області з трьома колегами у стані значного алкогольного сп’яніння чіплялись до дівчат, намагаючись забрати їх з собою. Власник кафе заступився, у відповідь міліціонери відкрили вогонь по людях з вогнепальної табельної зброї. Тяжко поранені 5 чоловік випадкових відвідувачів, у тому числі власник кафе, яких було госпіталізовано. Але вже 9.10.11р. поранених з лікарні примусово виписали і місце їх перебування невідоме. Міліціонери замітають сліди злочину – у службових рапортах вогнепальну зброю “поміняли” на травматичну.