Житомирські боксери вибороли золото. ФОТО

З 24 по 26 жовтня у спортивному комплексі «Динамо» міста Житомира проходив чемпіонат центральної ради ВФСТ (Всеукраїнського фізкультурно-спортивного товариства) «Колос» АПК України з боксу серед чоловіків.

Змагання були присвячені Дню працівників сільського господарства та ХХХ Олімпійським іграм 2012 року в Лондоні.

До Житомира прибули спортсмени з різних областей України: Івано-Франківська, Рівного, Чернігова, Харкова, Києва. Три дні боксери намагалися вибороти перші місця. Змагання були дуже напружені, кожен з боксерів мав шанс отримати золоту медаль, проте вдалося це найкращим.

Наші земляки в командних змаганнях вибороли почесне третє місце. Напевно, результати були б кращими, якби боксу в Житомирі приділялось більше уваги. У міському відділі «Сім’ї, молоді та спорту» не числиться жодного тренера з боксу.

У загальному заліку житомиряни з дев’яти учасників взяли вісім призових місць: одне перше місце, чотири других місця та три третіх. Це безумовно велике досягнення для Житомирського боксу за останні роки.
І місце виборов Житомирянин, майстер спорту з боксу Сергій Дворнін за перемогу в тяжкому поєдинку з представником Київської області, майстром спорту Віктором Степковим.
Дякуємо тренерам за гарну підготовку та професіоналізм, а також організаторам змагань.

Сергій Форест