Житомирські прикордонники вилучили контрабандну партію косметики

Вчора в результаті спільних заходів українських та білоруських прикордонників на напрямку Мехач (Республіка Білорусь) – Возничі (Україна) припинено протиправну діяльність щодо незаконного переміщення косметики.

Так, білоруські прикордонники затримали трьох осіб, які намагались перемістити контрабанду на «Москвичі» в тил країни. При огляді автівки прикордонники знайшли три коробки та 11 сумок з вантажем косметики, повідомляє Репортерові Житомира прес-служба північного регіонального управління державної прикордонної служби України.

У це й же час прикордонниками Житомирського загону в 300 метрів від місця порушення державного кордону України виявлено ще 38 замаскованих паперових коробок з тим же товаром.

Згодом було встановлено особу причетну до цієї протиправної діяльності. Їм виявився житель села Лучанки Овруцького району, на якого складені процесуальні документи щодо спроби незаконного перетинання державного кордону України.

Цей контрабандний вантаж, що складається з 20 найменувань засобів для гоління, оцінено на більше 140 тисяч гривень і передано представникам митниці. Затриманому мешканцю прикордоння міру покарання визначить суд.