Житомирські студенти дізналися більше про Польщу

Студенти соціально-психологічного факультету Житомирського державного університету імені Івана Франка взяли участь у дводенному тренінгу в рамках проекту «Пізнай Польщу».

Це освітньо-рекламний українсько-польський проект, організатором якого є Фундація Нові Медіа (Варшава) та МГО Інтерньюз-Україна (Київ) спільно із Міністерством Закордонних Справ Республіки Польща.

Основною метою є поширення знань про Польщу за допомогою інформаційних повідомлень та презентація технології створення «мультим» (електронних газет) та мультимедійних проектів з використанням українських ЗМІ. Тренінги проводили професійні тренери з України та Польщі.

Координатором Проекту у місті Житомир є Наталія Кривой, асистентка кафедри соціальної педагогіки та педагогічної майстерності ЖДУ ім. І. Франка, керівниця волонтерського загону «Паритет» Центру ґендерної освіти університету. Тренінги в рамках Проекту проводяться у п’яти українських містах: Львові, Івано-Франківську, Рівному, Житомирі та Києві.

Результатом тренінгової роботи має стати публікація мультими (електронної газети), яка візьме участь в онлайн-конкурсі. Інтернет-конкурс полягає у виборі найкращої мультими і найкращої пропозиції щодо Мультими the Best. Він розпочнеться з 12:00 години 18 листопада 2011 року і закінчиться о 23:59 годині 27 листопада 2011 року.

Команда редакції, яка набере найбільшу кількість голосів за створену газету виграє конкурс та отримає головний приз – подорож до ВАРШАВИ на 4 святкові, грудневі дні, де зможе познайомитись ближче з культурою, історією, звичаями та традиціями передріздвяної Польщі.

____________________________________________________________________________

Публічне оголошення результатів конкурсу відбудеться до 28.11.2011 року на веб-сайтах www.mammedia.com.ua та www.fundacjanowemedia.org.

Індивідуальною премією для переможця за найкращу назву для Мультими є mp4-плеєр.
Конкурсні роботи будуть опубліковані на сайті www.mammedia.com.ua