“Житомирстандартметрологія” відзначає професійне свято з вагомими здобутками

В обласній філармонії урочисто вітали працівників стандартизації та метрології із професійним святом.

Вдев’яте у нашій державі відзначають професійне свято працівників стандартизації та метрології. З цієї нагоди та до Всесвітнього дня стандартів (14 жовтня) у Житомирській обласній філармонії відбулися урочистості, в яких взяли участь заступник голови облдержадміністрації Микола Дейсан, Житомирський міський голова Володимир Дебой.

Із вітальним словом до колег та присутніх звернулася генеральний директор державного підприємства «Житомирський науково-виробничий центр стандартизації, метрології та сертифікації» Владислава Хижняк.

«Цього року ми відзначаємо наше професійне свято з вагомими здобутками, які сміливо дозволяють нам будувати плани на майбутнє. «Житомирстандартметрологія» має і свою історію, і свої славетні традиції, і позитивний імідж у системі «Держспоживстандарту України», – зазначила Владислава Олександрівна. – Для забезпечення контролю якості продуктів та виробів на підприємстві створено потужну випробовувальну базу. Наша лабораторія генно-молекулярних досліджень – єдиний підрозділ в Житомирській області, акредитований Національної агенцією з акредитації України і має змогу та право проводити дослідження на наявність ГМО».

Вітання від облдержадміністрації та обласної ради висловив заступник голови облдержадміністрації та голова обласної дегустаційної комісії Микола Дейсан.

«У нашому динамічному світі стандартизація, метрологія та сертифікація є основою сталого розвитку економіки та підвищення конкурентоспроможності вітчизняного виробництва, – наголосив Микола Миколайович. – Зокрема, стандарти сприяють усуненню та подоланню торгових бар’єрів і технологічних перешкод, що існують між країнами з різним економічним статусом та сприяють випуску високоякісної продукції. Державне підприємство «Житомирський науково-виробничий центр стандартизації, метрології та сертифікації» завжди займало передові рубежі як у системі вітчизняного технічного регулювання в цілому, так і в економічному господарюванні нашої області. Нашій області було, є і буде, чим пишатися. Недарма під егідою голови облдержадміністрації проводиться конкурс на визначення 100 кращих товарів року».

З вітальним словом до працівників «Житомирстандартметрології» звернувся міський голова Житомира Володимир Дебой.
Подяку колективу підприємства за сумлінну працю, якісне інформаційне забезпечення та високий професіоналізм передала заступник голови правління ПАТ «Житомирський маслозавод» Лариса Жиладло. Провідні працівники «Житомирстандартметрології» отримали заслужені відзнаки від облдержадміністрації, облради, міської ради і свого підприємства: нагрудні знаки, грамоти та подяки.

У рамках заходу також нагородили чотирьох юних житомирянок – переможниць регіонального етапу Всеукраїнської виставки-конкурсу дитячого малюнка «Я хочу жити в якісному світі».