11 листопада житомиряни зможуть звернутися до вищих сил

Астрологи не радять українцям починати бізнес 11 листопада 2011 року, а політикам – ухвалювати важливі рішення.

Про це вони заявили у ході прес-конференції на тему: “Що варто знати українцям про 11.11.11?”

“11 – дуже сильне число, у ньому міститься двоїста сила: прозріння і хаос. З точки зору нумерології, 2011 рік – агресивний. Очікується, що 11 місяць цього року також буде жорстким”, – розповіла нумеролог Людмила Савіна. Вона зазначила, що у сумі ця дата дає число 8. “Це цифра духовності. Тому якщо ми не будемо їй відповідати, то ми будемо перебувати під впливом руйнівної сили”, – підкреслила нумеролог.

За її словами, 11 годин і 11 хвилин – це час, “коли відкриваються ворота до вищих сил, і ми можемо просити у них про хороше”. “Усі люблять красиві дати, багато хто розраховує зачати дитину або народити її у цей день, а також призначають дату весілля. Однак у більшості випадків це ні до чого доброго не призводить. Діти, які народилися у цей день, будуть особливими. Вони дадуть поштовх до чогось нового, а дата весілля для багатьох може закінчитися розлученням”, – вважаєСавіна.

У свою чергу, астропсихолог Науково-дослідного інституту класичної астрології “Ніка” Тетяна Ніколаєва підкреслила, що до того ж 11 листопада – день повного місяця. “Буде задіяний Марс, який відповідає за дію і схильність до насильства. Якщо у цей день і буде небезпека, то вона буде пов’язана або з землею, або з водою, але жодним чином не з повітрям”, – додала вона.

Також Ніколаєва заявила, що завтрашній день буде дуже напруженим. Вона не радить починати бізнес у цей день, оскільки він може закінчитися катастрофічно. Крім того, астропсихолог не радить політикам приймати у цей день важливі рішення. Ніколаєва також не виключає, що 11 листопада в Україні буде більше суїцидів і аварій на дорогах, ніж зазвичай, пише ForUm.

Коментуючи проведення завтрашнього футбольного матчу між збірними України та Німеччини на НСК “Олімпійський”, Савіна зазначила, що гра буде напруженою, а результати матчу – непередбачуваними.