Депутат Рабінович заслужив подяку від житомирян

Житомиряни дякують за благодійну допомогу депутату міськради від «Фронту Змін» Олександру Рабіновичу.

На адресу громадської приймальні депутата Житомирської міської ради від «Фронту Змін» Олександра Рабіновича надійшла подяка від колективу Житомирського дошкільного навчального закладу №52 за постійну підтримку та надання благодійної допомоги.

«Колектив та вихованці щиро дякують Вам за надану матеріальну благодійну допомогу на проведення ремонтних робіт в приміщенні закладу та щиру зацікавленість у створенні естетичного інтер’єру закладу та розширення розвиваючого та зберігаючого здоров’я середовища для малят. Особливо дякуємо Вам за небайдуже та співчутливе ставлення та надання матеріальної допомоги на лікування онкохворого працівника», – сказано у листі.

Варто зауважити, що Олександр Рабінович впродовж декількох років опікується навчальним закладом №52. Окрім придбання фарби для ремонту, фінансування ремонтних робіт у сумі близько 12 тисяч гривень, депутат постійно організовує святкові та виховні заходи для дітей за участю акторів, дарує малюкам розвиваючі ігри та комплекти для заняття творчістю.

Крім того, депутат не залишає підопічних і у скруті: забезпечив проходження курсу переливання крові учню школи №35, допоміг родині хлопчика з вадами слуху, оплатив хірургічну операцію родині шістнадцятирічного хлопця, забезпечив реабілітацію та оздоровлення в санаторії дівчинки-підлітка інваліда дитинства.

За підтримки Олександра Рабіновича проведено ремонт палат дитячої психіатричної лікарні, а працівники Червоного Хреста отримали у постійне користування сучасний комп’ютер та офісну техніку.

Коштом Олександра Рабіновича здійснюється постійне підвезення автобусом учнів до Єврейської школи та видається щомісячна газета єврейської общини у Житомирі.

Виконуючи звернення мешканців округу, що на Проспекті Мирного у Житомирі, депутат забезпечив накриття відкритих каналізаційних люків, а до Міжнародного дня інваліда організовує гостинний вечір для людей з інвалідністю та людей похилого віку.

Лист-подяка від Житомирського дошкільного навчального закладу №52