Голова Коростишівської РДА сам себе преміював?

Спроба голови Коростишівської райради Андрія Дорошенка на черговій сесії «протягнути» зміни у «Положення про преміювання голови районної ради та заступника» не знайшла жодної підтримки серед депутатів.

Вони заблокували проект рішення в якому голова районної ради намагався призначити собі та своєму заступники Ігорю Вдовіну щомісячну премію власним розпорядженням з подальшим затвердженням сесією Коростишівської райради.

Депутати не пішли на таку «оборудку» і своїм голосуванням нагадали названому керівнику, що преміювання очільника органа самоврядування не є щомісячним додатком до його заробітної плати, а виключно заохочувальний засіб за досягнуті здобутки у роботі, якщо такі є.

На жаль, голові Коростишівської ради на сьогодні похвалитися нічим: бюджет не виконується, залишається багато невирішених соціальних та й економічних проблем в районі. А він цим часом відпочиває в санаторіях та й ще за це хоче премії!

Тож виникає справедливе запитання: за що себе преміюють ці народні обранці, чи прокинеться у них совість та чи повернуть вони вже незаконно отримані кошти у бюджет району?

Вл. інф.