Молодь Житомирщини «прочистила вухо влади»

15 листопада біля будівлі Житомирської обласної держадміністрації зібралась житомирська молодь на акцію «Вухо влади».

«Мета нашої акції – привернути увагу громадськості до бездіяльності чинної влади. Влада не виконує обіцянки, які давала молоді перед виборами», – говорить координатора молодіжного крила партії на Житомирщині та організатор акції Ольга Фаріон.

Молоді обіцяли забезпечити гідні умовами навчання й вивести українські вузи до рівня найкращих у світі. Проте, на думку учасників акції, влада на освіту виділяє мізерні кошти і веде провальну освітню політику.

«Нам обіцяли соціальне житло й низькі кредити, але власне житло для переважної більшості молоді є нездійсненною мрією. Нас запевнили, що для випускників вузів буде гарантоване перше робоче місце, але багатьом із них забезпечене лише місце на біржі праці», – розповідає про рівень життя молоді Ольга Фаріон і констатує, що ігнорування потреб молоді відбувається на фоні зростання видатків на утримання чиновників.

«Цією акцією ми намагаємося донести свої вимоги до влади, яка не чує українську молодь, переймаючись лише власним збагаченням», – говорить Ольга Фаріон.

Молоді активісти закликали житомирян, аби кожен бажаючий долучився до акції і «прочистив вухо влади». Акцію підтримали житомирські студенти. Їх вимоги незмінні: збільшення стипендій, гарантія працевлаштування після закінчення навчання та зарплата, на яку можна прожити, а головне виконання владою своїх передвиборчих обіцянок.