На Житомирщині привітали ветеранів органів внутрішніх справ

10 листопада – День вшанування пенсіонерів та ветеранів органів внутрішніх справ. З нагоди цього свята в Управлінні МВС України в Житомирській області пройшли урочисті заходи.

У своїй вітальній промові перший заступник начальника УМВС України в Житомирській області Ігор Савченко звернув увагу на вагоме значення свята, що є нагодою засвідчити свою глибоку шану ветеранам, які визволили Україну від ворогів та все своє життя присвятили збереженню миру і спокою в суспільстві.

Член Президії Асоціації ветеранів МВС України, радник начальника обласного УМВС генерал-майор міліції у відставці Петро Васильович Грозінський у своєму виступі передав поважному зібранню слова щирих поздоровлень та сказав, що цей день – це свято міліціонерів «старого гарту», які мають великий професійний досвід, знання, вміння та мудрість, що є надзвичайно потрібними нинішньому поколінню правоохоронців, а тому не стоять осторонь і займають активну громадську та життєву позицію.

Урочистості з нагоди Дня ветеранів органів внутрішніх справ продовжилися святковим концертом, а потім ветерани Житомирщини вітали один одного, згадували роки служби та ділились власними враженнями, а молоді правоохоронці знайомилися зі старшими колегами. Миті їхнього спілкування, вдячності та радості єднання збережуться на фотознімках на довгі роки пам’яті та спогадів.
Репортерові Житомира про цю подію повідомляє ВЗГ УМВС України в Житомирській області.