Наймасштабніший студентський турнір з настільної гри “Scrabble” відкрито: приєднатись ще є час!

Це під силу кожному.

Вперше в Україні 14 листопада українські активісти відкрили наймасштабніший Київський студентський турнір з настільної гри «Scrabble». Правила прості, гра захоплююча, участь – безкоштовно, а перемога – винагороджувана.

Культова гра мільйонів – «Scrabble» знайшла своїх шанувальників в Україні. Протягом місяця тисячі любителів «мозкового штурму» будуть боротися за головні призи своєю найпотужнішою зброєю – інтелектом. Розумники отримають не менш «розумні» і щедрі подарунки від партнерів заходу – PocketBook і цифрового магазина MOYO.

Уявіть собі, ви розважаєтесь, розвиваєтеся, насолоджуєтеся грою, знайомитеся з новими людьми, і за це вам ще і дарують подарунки. Правда, дивно? А ще дуже приємно і цілком заслужено. Адже ваші знання, ерудиція і активність повинні заохочуватися. Так вирішило й керівництво компаній «Mattel» і «Playcafe», створивши абсолютно новий соціальний проект. Інформаційним партнером турніру стала компанія «Business.People».

«Київський студентський турнір з настільної гри «Scrabble» зовсім не комерційний проект, – відзначає директор з розвитку компанії «Business.People» Олександр Ісаченко, – це, швидше, проект соціальний і навчальний. Турнір не пропагує настільну гру «Scrabble» як товар. Цей турнір покликаний популяризувати українську мову серед студентів і розвивати молоде покоління – майбутнє нашої країни. Цільова аудиторія турніру – саме студентство».

«Пізнавальна, розвиваюча, азартна». «Мозковий штурм». Так характеризують «Scrabble» організатори турніру. Кожен день з 14 листопада до 14 грудня вони проводять київським студентам презентаційні ігри, аби навчити правилам і контролю над процесом гри.

Тільки розігравши тестову партію, розумники долучаються до інтелектуальних звершень.

І ось, 13 грудня відбудеться фінальна історія перемоги. Рейтинги команд будуть складені, півфіналісти і суперфіналісти вибрані. Топ-40 команд, Топ-12 команд і щасливчики-переможці Топ-3. Scrabble-генії учасники команд, що зайняли одне з перших місць отримають один з планшетів PocketBook А 10, одну з електронних книжок PocketBook Pro 920 і подарункові сертифікати від магазину цифрових рішень MOYO.

Крім переможців, подарунки отримають і активісти гри в соцмережах. Переможцям у конкурсі в соціальних мережах партнери підготували спеціальні призи та подарунки – подарункові сертифікати на електронну техніку від PocketBook і MOYO, настільні ігри Scrabble, м’які іграшки, гаманці, записні книжки від hand-made партнера «Штуки».

Коротко про турнір:

1. Правила участі: зареєструйте себе або свою команду на сайті «Playcafe.com.ua» або безпосередньо на турнірі в одному з ВНЗ Києва.

2. Кількість учасників: партію розігрують 4 команди по 4 людини.

3. Тривалість однієї гри – близько 30 хв.

4. З правилами гри можна ознайомитися на сайті playcafe.com.ua.

5. Детальніше про фінал турніру – 12 грудня.

6. Під час суперфіналу 13 грудня пограти в Scrabble зможуть не лише студенти: для журналістів теж буде організований турнір зі Scrabble.

__________________________________________

Інформаційний партнер турніру – Репортер Житомира