Політична партія Віталія Кличка “УДАР” разом із житомирянами відзначила День свободи

Символічна стрічка Свободи…

…ось що нагадало сьогодні житомирянам про події семилітньої давнини, коли саме цього дня, 22 листопада 2004 року в Україні розпочалося наймасштабніше в історії Незалежності народне волевиявлення, проти якого тодішня, роками вибудована вертикаль президентської влади, виявилася безсилою.

Український народ тоді показав всьому світові, хто є справжнім джерелом влади. І дарма, що очікування не виправдалися, дарма, що ті, за кого стояли люди на Майдані, виявилися не набагато кращими, проти кого боролися.

Головне – демонстрація сили народу. Будь-яка влада перед тим, як урізати зарплати, пенсії, соцвиплати, купувати дорогі машини і квартири за державний рахунок нехай подумає… а чи не знесе її, як цунамі, наступна хвиля всенародного гніву!

Сьогодні у Житомирі відзначили День Свободи. Ініціативу проявила ті, за ким молодість, сила, добрі справи, потужний лідер – представники Житомирського обласного осередку політичної партії “УДАР” Віталія Кличка. У центрі міста – біля центрального універмагу активісти партії разом її обласним очільником Рустамом Рауповим пропонували житомирянам одягнути символічну стічку Свободи із написом, який окреслює прагнення нашої країни до життя у колі розвинених демократій – “Свобода – це Європа”.

Житомиряни охоче долучилися до акції – знайомилися з інформацією про День свободи, чіпляли на одяг синьо-жовті стрічки, як символ нашого устремління до свободи та демократії.

Роман Нерода, член партії Віталія Кличка “УДАР”:“Свобода необхідна кожній людині. Саме тому ми вийшли сьогодні на головну вулицю міста, щоб нагадати усім про основні цінності, які продемонструвала революція 2004-го року та разом із житомирянами відзначити це чудове свято.”

Станіслав Словінський, пенсіонер, перехожий: “Я не у партії Кличка, але підтримаю його на виборах, бо владна партія не виконала завдання, які сама собі поставила. Тому мені приємно, що сьогодні молода партія нагадує нам усім про цінності свободи.”

Олександр Тудачков, житомирянин: “Свобода – це вільний вияв у державі своєї волі, думок, можливість самореалізації, право діяти! Сьогодні я переосмислюю Майдан. Чому він стався, до яких результатів привів? Вважаю, що нам треба зробити висновки з нашої недавньої історії – усвідомлення того, що негативні наслідки Майдану зробили нас сильнішими, теж багато чого значить. Головне, що у країни є воля рухатися вперед.”

Перед житомирянами та однопартійцям виступив голова Житомирського обласного осередку партії Віталія Кличка “УДАР” Рустам Раупов. Він наголосив на тому, усі ми маємо відзначати цей день, оскільки саме Свобода приведе нас до економічного, соціального, морального благополуччя.

Виступ Рустама Раупова, відео Репортер Житомира:

Після заходу відбувся короткий брифінг, під час якого Рустам Раупов зауважив, що лише европейський вектор розвитку забезпечить нашій державі необхідні права і свободи громадян, дасть українцям економічну свободу.

Під цим поняттям очільник обласного осередку партії Віталія Кличка “УДАР” розуміє повагу до права власності, можливість заробляти гроші чесним шляхом, гарантовано отримувати достойну заробітню платню, бути упевненим у завтрашньому дні.

Сергій Фещенко