Політична партія Віталія Кличка “УДАР” відзначить у Житомирі День свободи

Завтра в Україні – День Свободи!

В День Свободи, 22 листопада 2011 року напередодні візиту лідера до Європейської комісії (м. Брюсель) політична партія “УДАР” (УКРАЇНСЬКИЙ ДЕМОКРАТИЧНИЙ АЛЬЯНС ЗА РЕФОРМИ) Віталія Кличка» проведе загальнаціональну акцію «СВОБОДА – ЦЕ ЄВРОПА!».

22 листопада Україна відзначає День свободи. 7 років тому українці вийшли на Майдан, протестуючи проти порушення ключових свобод людини – свободи вибору, свободи зібрання, свободи слова, свободи пересування. Ми всі вірили в те, що відстоюючи ці ключові європейські цінності, ми наближаємо Україну до ЄС. Тоді Європа і світ були захоплені Україною, ми разом довели, що є європейцями не лише географічно, а й ментально, культурно, історично.

Майдан сьогодні є символом протесту проти авторитарного режиму, проти тоталітаризму, це символ нашого руху до ЄС, до європейських цінностей. Тому для всіх, хто вийшов 7 років тому на Майдан захищати свободу, цей день є символом нашого наближення до ЄС.

____________________________________________________________________________

Захід розпочнеться 22 листопада об 11.00 в Житомирі на перехресті вул. Московській та вул. Київській, біля магазину Тюльпан.

Запрошуємо всіх бажаючих відзначити у Житомирі День Свободи!