Проекти рішень депутатів у Житомирській міській і обласній радах

Репортер Житомира оприлюднює запити та проекти рішень, ініційованих депутатами від “Фронту Змін” у Житомирській міській та обласній радах.

Політична партія хоче, аби суспільство було поінформованим про наміри та результати діяльності депутатів, а у провладних сил не залишалось аргументів не вносити важливі для кожного мешканця Житомира і області соціальні питання на розгляд чергових сесій рад.

Ініціативи фракції в Житомирській обласній раді на найближчі сесії рад та при формуванні бюджету на 2012 рік:

1. Заслухати інформацію щодо забезпечення газом та тепловою енергією у зимовий період мешканців Житомирської області. (Г.Зубко).

2. Передбачити у обласному бюджеті на 2012 кошти на закупівлю двох реанімобілів вартістю 500 000 грн. для станції швидкої допомоги у м. Житомирі. (Г.Зубко).

3. Передбачити в обласному бюджеті на 2012 кошти на закупівлю рентген-апарату вартістю 800 000 грн. для ЦМЛ № 1 міста Житомира. (Г.Зубко).

4. Передбачити у обласному бюджеті на 2012 кошти на встановлення ліфту у Житомирському музично – драматичному театрі ім. І. Кочерги для створення вільного доступу осіб, які пересуваються на інвалідних візках. (Г.Зубко).

Ініціативи фракції у Житомирській міській раді на найближчі сесії рад та при формуванні бюджету на 2012 рік:

1. Заслухати інформацію заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Боровця М.П. про стан ліфтового господарства в м. Житомирі. (Ю.Мойсеєв)

2. Заслухати інформацію: яку кількість коштів було виділено з міського бюджету на вирішення проблеми безпритульних собак в місті Житомирі у 2011 році. (Яким чином були розподілені кошти виділені з міського бюджету на вирішення проблеми безпритульних собак в місті Житомирі у 2011 році. Яку кількість коштів на даний час вже використано для вирішення цієї проблеми та для вжиття яких заходів. З якими підприємствами були укладені договори щодо вирішення цієї проблеми та вказати суми перераховані даним підприємствам з переліком виконаних робіт).(Ю.Мойсеєв)

3. Щодо розробки комплексної Програми відновлення вуличних спортивних майданчиків на 2012 – 2015 рр. у м. Житомирі.(Н.Боровська).

4. Про відшкодування лікарям дільничної мережі проїзду на виклики у міському транспорті та вартість ліфтових карток. Пропозиція щомісячно відшкодовувати лікарям дільничної мережі проїзд на виклики у міському транспорті та відшкодовувати вартість ліфтових карток. (Н.Ковалюк)

5. Про встановлення щомісячної доплати лікарям дільничної мережі м. Житомира. Пропозиція встановити щомісячні доплати лікарям дільничної мережі в розмірі 500 гривень, середнім медичним працівникам – 300 грн. (Н.Ковалюк)

6. Передбачити у міському бюджеті на 2012 рік кошти на закупівлю реанімобілію вартістю 500 000 грн. для станції швидкої допомоги у м. Житомирі.

7. Передбачити у міському бюджеті на 2012 рік кошти на закупівлю рентген-апарату вартістю 800 000 грн. для ЦМЛ № 1 міста Житомира. (Н.Ковалюк)

8. Передбачити у міському бюджеті на 2012 рік 400 000 грн. для придбання комунального автомобілю з підйомником і створення соціального таксі для перевезення людей, що пересуваються на інвалідних візках.

9. Передбачити у міському бюджеті на 2012 рік 100 000 грн. для реконструкції квартир де проживають люди, які пересуваються на інвалідних візках, за рахунок прибудови лоджії з влаштуванням підйомного пристрою або пандусу для інвалідного візка. (Н.Ковалюк)

10. Проект рішення «Про затвердження порядку розподілу коштів міського бюджету на 2012 рік на утримання та ремонт житлового фонду».

Пропонується:

а) управлінням виконавчого комітету здійснювати пооб’єктний розподіл коштів міського бюджету на 2012 рік спрямований на утримання та ремонт житлового фонду, експлуатації комунальних об’єктів, благоустрою територій на підставі рішення міської ради згідно затвердженого переліку об’єктів;

б) Управлінню виконавчого комітету щомісячно надавати депутатам графіки проведення капітальних ремонтів та робіт з благоустрою територій;

в) до складу комісій, які будуть здійснювати прийом виконаних робіт включити депутатів, обраних по одномандатному мажоритарному окрузі, в якому проводилися роботи. (В.Михалець)