СК «Легіон» вже вісім років виховує чемпіонів

Міжнародні й республіканські турніри, всеукраїнські конкурси, міські й обласні чемпіонати, – мрія будь-якого спортсмена. В Житомирі мрію в реальність втілює спортивний клуб «Легіон».

12 листопада «Легіон» святкує свій 8-ий День народження.

«Забрати дітей з вулиці і привити їм любов до спорту, виховувати в них чемпіонів і закласти фундамент майбутнього, – для цього ми й створили “Легіон”. Клуб, який виховає еліту нашого міста; клуб, де тобі завжди будуть раді; клуб, який для тебе стане рідним будинком. Таким ми уявляли спортивний клуб ще вісім років тому. І я безмежно радий, що наші думки матеріалізувались і все є саме так, як ми цього бажали», – ділиться спогадами президент СК «Легіону» Олександр Коцюбко.

«Легіон» прогресивно розвиває футбол, бокс і греко-римську боротьбу. За вісім років існування клуб має, чим хвалитись, адже він виховав понад 1000 спортсменів, серед яких спортсмени-першорозрядники, майстри та кандидати у майстри спорту, призери республіканських та міжнародних змагань.

Це єдиний в області клуб, що працює заради розвитку спорту й без грошового заохочення від батьків, адже діти займаються безкоштовно. Крім цього, «Легіон» піклується й про дітей-інвалідів, яким теж надає умови для заняття спортом.

«”Легіон” – не просто клуб, це велика родина, де всі один одного знають і поважають. Наші учні – чемпіони. І неважливо, чи зайняли вони перше місце, чи привезли медаль з турніру, головне, що про це вони пам’ятають із першого тренування. Бути легіонером просто, варто лише повірити в себе і свої сили. А все інше справа рук наших професіональних тренерів», – додав Олександр Петрович.

Спортивний клуб «Легіон» вже вісім років розвиває наше місто, представляючи його на різних всеукраїнських і міжнародних змаганнях. Пора і місту віддячити йому за заслуги, за спортивну славу, за наших чемпіонів.

Ірина Сташко