Тепер колір очей можна поміняти назавжди

Каліфорнійський доктор Грегг Хомер з організації Stroma Medical навчився змінювати колір очей!

Причому робить це від темного (карого) до світлого (блакитного). Цей спосіб може назавжди змінити колір очей усього за 20 хвилин, пише Daily Mail.

Технологію назвали Lumineyes. Для неї потрібно взяти лазер і карі очі. Бо поки тільки карі очі навчилися перетворювати на блакитні. Причому процедура безболісна і займає всього 20 хвилин. Правда, тому доведеться чекати кілька тижнів, поки райдужка повільно «перефарбується» в інший колір.

Лазер як би випалює коричневий пігмент (меланін) з верхнього шару райдужки. І з-під нього починає проступати блакитний колір. Правда, якщо ефект пацієнтові не сподобається, повернути назад карі очі вже буде не можна – ефект незворотній.

Як підрахував доктор Хомер, подібна процедура коштує приблизно 4700 доларів. І при цьому у нього в черзі вже накопичилося більше сотні людей, які бажають розлучитися навіки з карим поглядом.

Може бути, вони не хочуть бути як більшість населення Землі? Адже відомо, що карі очі – домінуючі на планеті. А ось блакитноокі походять лише від одного предка-мутанта, який жив 6000-10000 років тому. До цього у всіх були тільки карі очі.