У Житомирі чоловік вкрав гроші з банківської картки подруги дружини

До Богунського РВ УМВС України в Житомирській області звернулась житомирянка, яка повідомила, що з її кредитної картки зникли гроші в сумі 2200 гривень.

Жінка ніяк не могла зрозуміти, яким чином таке могло трапитися, адже картка завжди була з нею.

Оперативники карного розшуку теж неабияк подивувались обставинам скоєння крадіжки, однак, як відомо, все таємне, рано чи пізно, стає відомим. Тож міліціонери, ретельно перевіривши всі можливі версії, встановили, що до зникнення грошей причетний 29-річний чоловік подруги заявниці.

З’ясувалось, що за декілька днів до виявлення крадіжки вони всі разом відпочивали. Чоловік випадково побачив, як його знайома знімала гроші через банкомат і запам’ятав при цьому код картки. А коли жінка з його дружиною відлучились на певний час, він поцупив картку, зняв решту грошей та швиденько, поки ніхто не побачив, повернув її до сумочки власниці.

Кошти, за словами затриманого, згодом витратив на власні потреби та розваги.
Як повідомив начальник відділення карного розшуку Богунського РВ УМВС України в Житомирській області Роман Ковальчук, за даним фактом порушено кримінальну справу за ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України, відповідно до якої передбачено покарання у вигляді обмеженням волі на строк до п’яти років або позбавленням волі на той самий строк.

Світлана Чемерис, Богунський РВ УМВС України в Житомирській області