У Житомирі обговорять виборчу реформу

10 листопада 2011 року о 14 годині в Житомирі у приміщенні конференц-залу готелю «Житомир» відбудеться громадське обговорення виборчої реформи в Україні.

Метою проекту «Організація широкого та відкритого громадського обговорення питань удосконалення виборчого законодавства в Україні», є залучення якнайширшого кола експертів громадянського суспільства, а також представників усіх зацікавлених сторін.

В рамках обговорення відбудуться діалоги стосовно питань реформування виборчого законодавства, створення умов для встановлення ефективного діалогу між владою та виборцями, а також вироблення рекомендацій до виборчого законодавства.

В заході візьме участь голова ВГО КВУ Олександр Черненко, якій оприлюднить результати експертного опитування щодо проблеми вдосконалення виборчого законодавства.

Теми для дискусії:

1. Кодифікація виборчого законодавства
2. Виборчі системи для загальнодержавних та місцевих виборів
3. Порядок формування та статус виборчих комісій та членів комісій
4. Висування і реєстрація кандидатів
5. Спостереження за виборами

До участі у заході запрошуються представники органів влади та місцевого самоврядування, політичних партій, громадянських організацій та засобів масової інформації, члени виборчих комісій, експерти з питань виборів.