У Житомирі відкриють ще один спортивний комплекс

15 листопада о 12.00 відбудеться урочисте відкриття спортивного комплексу «Енергія».

На базі ПАТ «ЕК Житомиробленерго», за ініціативою керівництва компанії та за кошти підприємства зведено нову спортивну споруду, яка відповідає європейським стандартам — спортивний комплекс «Енергія».

До складу комплексу входить зал спортивних ігор з синтетичним покриттям, який дозволяє проводити заняття з футзалу, тенісу, волейболу, баскетболу, роздягальні на дві футбольні команди, тренажерний комплекс, відкритий спортивний майданчик, фітнес-центр (приміщення з тренажерами).

Новий спортивний комплекс дозволяє організовувати активний відпочинок, оздоровчі та спортивні заняття для працівників та членів їх сімей, у тому числі — роботу дитячих спортивних секцій. Крім того, спортивний комплекс — унікальна для нашої області крита споруда з синтетичною травою, яка може розглядатися як база для підготовки ігрових команд, у тому числі — до участі в професійних лігах. При гострій нестачі в області сучасних спортивних об’єктів, зведення такого комплексу є великим практичним кроком до вирішення багатьох питань, пов’язаних з матеріально-технічним забезпеченням спортивної сфери.

Комплекс розташований за адресою місто Житомир, провул. ІІІ Селецький, 2а.