Учні школи-інтернат для глухих створили клуб «Добра справа»

Клуб соціальної творчості «Добра справа» – добродійником може бути кожний.

Учні Житомирської спеціальної школи-інтернату для глухих дітей вирішили створити клуб соціальної творчості «Добра справа» з метою об’єднати тих, хто намагається наповнити конкретним життєвим змістом слова «добро», «радість», «щастя».

Вони впевнені, що добродійництво притаманне кожній людині, як і захоплення прекрасним, досконалим. Діти впевненні, що можуть, і повинні бути благодійниками нарівні із успішними меценатами – представниками сфери бізнесу та політики.

Учні 11 класу школи-інтернату запропонували разом виготовити інформаційні стенди, де можна розмістити вітальні листівки для іменинників, відмінників у навчанні, спорті, художній творчості, кращих чергових та висвітлити інші важливі події шкільного життя.

Дитячу ініціативу підтримало рекламне агенство «ЛЮКС-ДИЗАЙН» (директор- Ярослав Наральник) та Житомирська обласна громадська організація «Молодь – ініціатор реформ»( голова ЖОГО «МІР» – Сергій Форест).

23 листопада до рекламного агенства «ЛЮКС-ДИЗАЙН» завітали діти школи-інтернату. Там вони ознайомились з технологічним процесом виготовлення рекламно-інформаційної продукції та завершили виготовлення стендів.

Трудова команда клубу соціальної творчості «Добра справа» повернулась до школи із трьома веселими, яскравими стендами, масою вражень, планами та мріями про майбутнє.

Олег Поліщук