Українські програмісти запускають нову соціальну мережу FRIENDIN

На початку листопада відбудеться запуск нової соціальної мережі Friendin, створеної українськими програмістами.

Над Friendin півтора року працювала команда з більше ніж 20 українських програмістів. Сума інвестицій у проект складає на даний момент близько $1,5 млн.

Концептуальна ідея Friendin полягає у максимальній простоті дизайну – і, відповідно, зручності та «приємності» користування продуктом, пише Mediasapiens.

Friendin надає широкі можливості для кастомізації профілю – окремі структурні блоки можна розташувати на екрані на власний розсуд.

Крім того, меню Friendin дозволяє легко переключатися між структурою традиційного веб-вигляду та «сенсорноекранним» дизайном для смартфону або планшету.

«Перше, що кидається в очі, це можливість пристосувати ресурс під себе. Всі блоки, з яких складається платформа, редагуються під користувача, і для цього не треба влазити в систему. Натиснув мишкою і тягнеш. Загалом зовнішній вигляд сторінки може бути як класичним із підписами, так і адаптованим під модні нині пристрої з сенсорними екранами. Переключається одним натисканням кнопки», – ділиться першими враженнями від Friendin журналіст видання «Тиждень» Роман Малко.

Крім можливості максимально адаптувати під себе дизайн користувачі Friendin можуть організовувати відеоконференції, а також створювати власні плей-листи музики та відео за допомогою спеціально розробленого плеєру.