Увага! 18 листопада з 14.00 по 15.00 в Житомирі проводитиметься навчальна тривога

На виконання розпорядження голови облдержадміністрації „Про основні завдання цивільного захисту області у 2011 році” 18 листопада поточного року буде проведено комплексну перевірку системи централізованого оповіщення міста.

В цей день, з 14.00 по 15.00 год., тривога буде навчальною, працюватимуть усі електросирени, розміщені в різних куточках міста. Звук їх означає попереджувальний сигнал: «Увага всім!».

Почувши звук сирени мешканцям міста слід увімкнути проводовий радіоприймач та уважно прослухати інформацію по радіо, яку надасть управління з питань надзвичайних ситуацій та у справах захисту населення від наслідків Чорнобильської катастрофи облдержадміністрації про проведення технічної перевірки.

Існуюча система централізованого оповіщення міста надає можливість доводити необхідну інформацію до широкого загалу населення.

Мешканцям міста потрібно чітко знати, що за його допомогою можливе оперативне оповіщення населення про загрозу або виникнення надзвичайних ситуацій, інформування по обстановку, яка складається, заходи, що вживаються для запобігання надзвичайним ситуаціям, подолання їх наслідків.