В Житомирі “СтопТранзит” презентував автомобільний сайт. ФОТО

“Жінка за кермом – як мавпа самі знаєте з чим”, – звик так думати народ. Але Репортер Житомира на це має інший погляд: дівчина й автомобілі – це жарке поєднання.

Тому я з великим задоволенням відвідала прес-конференцію, присвячену презентації автомобільного Інтернет-порталу “СтопТранзит”.(www.stoptransit.com.ua).

Тобі доступно й швидко потрібна інформація про будь-який автомобіль? Ти її з легкістю знайдеш тільки на Інтернет-порталі “СтопТранзит” (вкладка “Машины”).

Тобі потрібно продати гараж? Хочеш спекатись старого автомобіля? А, можливо, трактора? Або придбати нового мотоцикла? Пиши оголошення на СтопТранзит. Объявления.

Думаєш перевести автомобіль на газ чи залишати його на бензині? Вагаєшся, придбати зимову шину чи ні? Не знаєш, як правилоьно зарядити акумулятора? Прочитай або спитай думку експерта тут СтопТранзит. Эксперт.

Хочеш бути в курсі всіх автоновин? З порталом “СтопТранзит” ти завжди будеш в епіцентрі подій. .

Якщо ти хочеш поспілкуватись на автомобільну тематику або ж поділитись цікавим відео чи фото, “Вопрос-Ответ” тобі в цьому допоможе.

«СтопТранзит» – головний регіональний автомобільний портал Житомирщини. Тут знайде для себе цікаву й корисну інформацію, як новачок, так і експерт в автомобільній сфері. Також на порталі ти маєш можливість ділитися своїми здобутками та презентувати усьому світові свої автомобілі.

Інтернет-портал «СтопТранзит» дає змогу усім автомобілістам об’єднатися в одну групу і разом вирішувати наболілі проблеми й тішитися здобутками.

Віктор Мельниченко, головний редактор Інтернет-порталу “СтопТранзит”: “Ми ще більше й більше будемо інтегруватися з нашим читачем. Намагатимемось стати ближче. Кожен може задати своє питання на порталі. А ми, у свою чергу, будемо об`єднуватися з експертами міста, щоб дати на них відповіді. З цією ж метою ми ще створили групу в соціальних мережах, щоб читач міг ознайомитись з інформацією в зручному для нього варіанті”.

Телушко Наталія, керівник Інтернет-порталу “СтопТранзит”: “Ми постійно проводимо цікаві акції. Вже стартувала акція “Дисконт для 50-ти”. Перші 50 чоловік, хто зареєструє свою машину на автомобільному порталі “СтопТранзит”, отримає в подарунок дисконтну карту.

Також розпочалась акція “Безпека на дорозі очима дітей”. Дитина має створити малюнок про правила дорожнього руху. А потім ми разом із нею будемо його дарувати автомобілістам. Таким чином, ми нагадаємо власникам автівок про безпеку на дорогах. А діти, безперечно, отримають подарунки за участь в акції “.

Фоторепортаж Репортера Житомира

Також ти можеш стати власником дисконтної картки від мережі магазинів “СтопТранзит”. Журналісти Репортера Житомира і ЦТВ її вже отримали

Ірина Сташко