В світі закликають бойкотувати Євро-2012 через жорстокість українців

Нещодавно відома в світі захисниця тварин Бріджит Бардо звернулася до українського Президента Віктора Януковича з листом, в якому висловила свою стурбованість жорстоким поводженням українців до бездомних собак.

Як виявилося, відома актриса не самотня у своєму ставленні до України, пише тсн. Жителі Франції, Італії, а також Австралії, Таїланду та Аргентини зібрали вже більше 500 тисяч підписів про бойкотування європейського футбольного форуму, який пройде в Україні в наступному році. Причина такого бойкоту – жорстоке поводження українців до бездомних собак і те, якими методами тварини в Україні знищуються.

Нагадаємо, що своє обурення з цього приводу висловили також представники Національного футбольного союзу Німеччини безпосередньо перед проведенням у Києві товариського матчу з футболу між українською і німецькою збірними.

Дане питання навіть обговорювалося в Європарламенті. Підкреслимо, що його розгляд планується перед проведенням чергового саміту Україна-ЄС. Британські захисники тварин спеціально для депутатів Європарламенту підготували матеріали під назвою «Ukraine is not ready!», в яких мова йде саме про жорстоке ставлення в Україні до бездомних собак. Крім того, дане питання викликає стурбованість і в УЄФА. Футбольні функціонери вважають дане питання дуже серйозним.