Володимир Дебой втратив відстороненість сприйняття того, що відбувається у Житомирі

Ось і минув перший рік перебування на посаді житомирського міського голови Володимира Дебоя.

Вчора міський голова прозвітувався перед місцевими журналістами за те, що було зроблено за цей час, які перспективи розкриваються перед містом за його подальшого керування.

Підсумок річної роботи міського голови вмістили у десятихвилинний відеоролик “Даю слово” у якому Володимир Дебой розмірковував про поставлені перед ним складні завдання, необхідність консолідації зусиль, на конкретних прикладах демонстрував господарський підхід до вирішення проблемних питань.

Журналістам запропонували згадати історію господарського шляху на посаді Житомирського міського голови Володимира Дебоя.

Далі міський голова прозітувався за перший рік своєї роботи. Презентаційні графіки говорили про те, що за останній рік на розвиток соціально-культурної сфери та інфраструктури міста додатково спрямовано більше 100 мільйонів гривень, що в загальному економічному рейтингові районів області Житомир з 19-го місця піднявся на восьме, що з початку року вже створено 6094 робочих місць, що складає 81% від плану.

Ну, і багато чого іншого розповідав міський голова. Зокрема, він пишається тим, що за його каденції нарешті наведений порядок на Замковій горі – колисці нашого міста. Звідти вивезли сміття, яке лежало там не один рік і вже встигло напівзгнисти.

Камінь на Замковій горі обклали бруківкою, зробили до нього сходи – тепер молодятам не доведеться видиратися до нього по багнюці…

Планується здійснити реконструкцію усієї цієї території – міський голова обіцяє, що ми нарешті будемо пишатися місцем, з якого розпочав свою історію Житомир.

Також не забули нагадати, що саме за каденції цього мера на Михайлівській нарешті зняли ганебний паркан з довгобуду музичної школи.

Cкоро в новому приміщенні лунатиме музика. Напроти – здійснили реконструкцію стіни міської ради. На неї тепер приємно дивитися.

Міський голова планує здійснити багато нових проектів. Для цього йому треба новий автомобіль, тендер на придбання якого має відбутися у найближчий час.

Володимир Дебой каже, що втратив спокій відпочинку, відстороненість сприйняття того, що відбувається.

Тепер усе, що відбувається у місті, хороше, погане, він сприймає як власну перемогу, або ж поразку.

Володимир Дебой: “Раніше, їдеш по місту, бачиш яму, неремонтований роками фасад будинку, іншу прикрість і тебе це мало зачіпає. А тепер я бачу, що всі проблеми міста – напряму стосуються мене, як керівника.

Тому я інколи можу бути прямим, навіть дещо різким з підлеглими, які недопрацьовують. Кожен свій крок я вимірюю з позиції довіри, наданої мені житомирянами”.

Володимир Дебой: “Кожен свій крок я вимірюю з позиції довіри, наданої мені житомирянами”