Запали свічку пам’яті жертв Голодомору

Житомирська «Свобода» закликає запалити свічку пам’яті.

Житомирська «Свобода» спільно з комітетом із вшанування пам’яті жертв Голодомору-геноциду закликає долучитися до вшанування безневинно загиблих земляків в результаті одного з найстрашніших злочинів комуністичної держави СССР – Голодомору-геноциду 1932-1933 років. Цьогоріч поминальним днем стане 26 листопада.

Цього дня свободівці закликають вийти на вулиці міст, сіл та містечок, запалити свічки, помолитися за убієнними, інформує Репортер Житомира прес-служба Житомирської обласної організації ВО «Свобода».

У Житомирі поминальні заходи розпочнуться о 15-00. Скорботна хода з траурними стрічками на прапорах почнеться на розі вулиць Київської та Михайлівської, пройде вулицями Михайлівською, Великою Бердичівською, Гагаріна, майданом Путятинським.

По завершенні ходи, біля Скорботного Янгола, відбудеться панахида, до якої запрошені священики всіх конфесій християнства. О 16.00 зібрання долучиться до всеукраїнської хвилини мовчання. Опісля – мітинг-реквієм, запалення свічок та лампадок, покладання квітів.

Опісля прийдіть додому, запаліть свічу чи лампадку, поставте на підвіконня… Не дамо згасити свічу пам’яті…

За детальною інформацією звертатися до активістів ВО “Свобода” за місцем проживання.