Житомирська «Студентська Свобода» розіграла футбольний кубок для місцевої молоді

4 листопада на базі спортивного комплексу «Динамо» у Житомирі пройшли фінальні ігри футбольного турніру за кубок «Студентської Свободи». Організатор – Житомирська обласна організація ВМГО «Студентська Свобода».

До цього вирішального дня дійшло 4 команди, котрі в груповому етапі на грі довели, що саме вони гідні грати в фінальній стадії. Це МФК «Єдність», МФК «Персональ», ФК «Надія» та ХСК «Кіфа».

Після півфінальних матчів визначились дві найсильніші команди, котрі і розіграли між собою Кубок – МФК «Єдність» та ХСК «Кіфа».
У дуже важкому матчі ХСК «Кіфа» перемогла МФК «Єдність» та стала переможцем турніру і володарем Кубку Студентської Свободи.

Після фіналу відбулась церемонія нагородження переможців: І місце – ХСК «Кіфа», ІІ місце – МФК «Єдність», ІІІ місце – МФК «Персональ».

Під час привітального слова організатори зазначили, що мають на меті проводити даний турнір щороку, а також провести інші заходи з метою пропаганди здорового способу життя серед молоді.

Ю«Ми, як націоналістична організація, закликали, закликаємо і будемо закликати за здоровий спосіб життя. Мене радує те, що під час цього турніру ми забрали молодь з вулиці і вона зрозуміла, що у здоровому тілі – здоровий дух», – зазначив голова ЖОО ВМГО «Студентська Свобода» Андрій Заверуха.

Також «Студентська Свобода» запросила молодь взяти участь у Марші здорової молоді, який має пройти 24 грудня у м. Житомир. Про це Репортеру Житомира повідомляє Прес-служба Житомирської обласної організації ВО «Свобода».