19 грудня відбудеться фінал наймасштабнішого студентського турніру зі Scrabble

19 грудня з 16:30 клуб «Sorry Бабушка» прийматиме ТОП-40 команд найбільшого турніру з настільної інтелектуальної гри «Scrabble» серед київських студентів.

Цього феєричного вечора відбудеться ? фіналу, півфінал та фінал турніру. Буде визначено три команди-переможці, що отримають цінні призи від інтелектуального партнеру турніру PocketBook та інноваційного партнеру – мережі магазинів цифрових рішень MOYO:

за 1 місце – 4 планшети PocketBook A 10″;

за 2 місце – 4 електронні книжки PocketBook Pro 902;

за 3 місце – 4 сертифікати на 500 грн. для придбання техніки у мережі магазинів цифрових рішень MOYO.

Вболівальники та гості фінальних ігор також не будуть сумувати – для них відбуватимуться веселі конкурси. А також кожен бажаючий зможе випробувати свою кмітливість та словниковий запас, зігравши у Scrabble.

І студентський турнір зі «Scrabble», в рамках якого 10 000 студентів змагались за звання найрозумніших, накреативніших та найшвидших знавців української мови, відбувався з 14 листопада по 14 грудня 2011 року в Києві.

Ігри проходили на базі провідних університетів Києва: КНУ ім. Шевченко, КНЕУ ім.Вадима Гетьмана, КНЛУ, НАУ, НПУ ім. Драгоманова, НТУУ «КПІ», ВМУРЛ «Україна» та інших.

Взяти участь у турнірі міг студент будь-якого вищого навчального закладу І-ІV рівнів акредитації, зібравши команду з 4-х учасників та зареєструвавшись на сайті playcafe.com.ua .

Scrabble, культова гра мільйонів, випробовує на міцність українське студентство. Учасники турніру доводять, що Студент – це розумна, інтелігента особистість, яка знає та поважає рідну мову, а також вміє весело проводити час. Адже українська молодь знає, що розумним – бути вигідно.

_____________________________________________________________________

Організаторами турніру зі Scrabble виступають: Playcafe, Business. People, SMM Group.

Про деталі проведення турнірів в ВУЗах ти можеш дізнатися на сайтах наших інформаційних партнерів: освітніх порталах Parta.ua, Osvita.org.ua, Parta.ua, careerguide.com.ua, Growth.in.ua, освітній компанії Studentland ; молодіжних партнерах jciyouth.org, Студреспубліка, портал Student.pp.ua, Студентська рада університету ДУІКТ; інформаційних порталах Most.ua, ПЛАТФОРМА, Репортер Житомира, Укрінформ, Інфопортал, Актуальна правда.