АКЦІЯ! Репортер Житомира оголошує новорічний конкурс серед читачів “Привітай Житомир”

Новий рік наближається! Головна ялинка міста відкрита, новорічні вогники сяють, шампанське закуповується. Якраз настав час подарунків!

Щоб новорічний настрій був на висоті, Репортер Житомира дарує своїм читачам новорічні подарунки.

Оголошуємо конкурс на краще привітання з Новим роком!

В год дракона мы получим стадиона. Напиши своє позитивне привітання Житомиру, в здійсненні якого ти сумніваєшся. Найкреативніше побажання в номінації «Нереальне в Житомирі» отримує в подарунок пляшку коньяку й ексклюзивну молоту ліванську каву. Також переможець отримує почесну грамоту, копію якої журналісти Репортер Житомира віднесуть до представника виконавчої влади, який відповідає за зазначений у побажанні напрямок роботи. Вже в 2012 році журналісти будуть висвітлювати всю інформацію щодо цього побажання.

Оскільки 2012 – рік футболу, найфутбольніший сайт області Репортер Житомира не зміг пройти повз цієї теми. Вашій увазі пропонується друга номінація конкурсу «Невідфутболюй Житомир». Читачам потрібно об’єднати у 4 віршовані рядки три слова «футбол», «Житомир», «Євро». Тільки не забувайте, що зустрічаємо Новий рік жартома.

Найцікавіший віршик отримує в подарунок супер-приз – кілограмову упаковка ексклюзивної натуральної кави в зернах “Najjar”.

Росія буде шокована, якщо на Новий рік росіяни тверезі, а 1 січня на роботу. Антартарктида, якщо закінчиться лід для коктейлів. А новорічним шоком українців стане обіцянка-2012, що знову все буде добре. А який в Житомирі буде новорічний шок?
Розкажи свою версію у третій номінації «Житомир шокує» і виграй дві упаковки ексклюзивної молотої ліванської кави.

Що для цього потрібно?

Просто не лінуватись залишати свої коментарі тут. Тим паче, що для користувачів відомих соціальних мереж ВКонтакте і Facebook створені всі умови. Ніякої реєстрації – Ваш аккаунт дозволяє автоматично створювати коментарі на сайті Репортер Житомира без введення додаткових ніків і паролей.

Розіграш проходить з 22 по 28 грудня 2011 року включно. Нагородження домінантів буде у четвер, 29 грудня, о 12:00 в редакції сайту (вул. Київська, 79, тел. для довідок – 067 2949035). Переможців вибирає колегіальна думка працівників редакції. 28 грудня переможцям буде надіслане повідомлення про виграш.

Пишіть свої варіанти привітань на Репортері і точно не залишитесь без подарунку!