Більше 30 тисяч житомирян підтримали акцію «Україна проти Януковича»

Житомирський «Фронт Змін» зібрав 31200 підписів під час акції «Україна проти Януковича».

Про підведення підсумків акції «Україна проти Януковича» повідомив вчора на прес-конференції голова Житомирської обласної організації «Фронту Змін» Геннадій Зубко.

«На Житомирщині впродовж акції зібрано понад 31 тисячу підписів проти дій чинної влади. Підписуючи листівки, третина людей залишала не лише своє ім’я, а й адресу та номери телефонів. Громадяни не бояться відкрито висловити свою позицію. Це головне наше досягнення. Тому, 3 грудня в Києві відбудеться мітинг за результатами проведення акції. Це буде спілкування людей з усіх областей України й узагальнення почутих думок. А головне – донесення думок людей до влади, яка сьогодні не здатна почути громаду», – сказав Геннадій Зубко.

На думку депутата облради, «з таких акцій в Україні вибудовується громадянське суспільство».

«Громадянське суспільство починається з людей, які мають свою позицію. Не бояться висловити власну думку, заявити, що їх не влаштовує стан справ у державі і поставити свій підпис під листівкою «Я голосую проти вас» чи «Україна проти Януковича», -зазначив Геннадій Зубко.

«Ми хочемо створити спільноту однодумців: активних людей, що поділяють погляди й позицію «Фронту Змін». Людей, які мають переконання і базові принципи розбудови держави. Ми знаємо, яку державу будуємо і яких змін прагнемо. Наші депутати постійно спілкуються з людьми. Люди стверджують: влада вирішує сьогодні не першочергові проблеми для держави, а опікується власними інтересами.

Сьогодні головні проблеми, почуті від людей: врегулювання тарифів у житлово-комунальному господарстві, високі ціни на продукти, вчасна виплата заробітних плат та збільшення пенсій. Люди не задоволені діями влади. Ми донесемо ці думки до влади й запрошуємо активістів приєднатися до акції, що відбудеться в Києві 3 грудня», – додав Геннадій Зубко.