Google за 3 хвилини показав найяскравіші події 2011 року

Чи можливо за три хвилини показати те, чим жив увесь світ протягом року? Можливо – доведено Google.

Щорічно, всесвітньо відома компанія Google готує і публікує звіт під назвою «Zeitgeist». Кадри, які потрапляють у цей ролик, є виразом у вигляді цитат, фотографій і відео найбільш популярних запитів, які роблять в Google користувачі інтернет на нашій планеті.

Період, який охоплюють найпопулярніші пошукові запити: січень – кінець листопада кожного року. Трихвилинний ролик від Google 2011 містить в собі масу цікавого і дійсно тільки те, що змушувало людей в усьому світі читати новини, дивитися телевізор і слухати радіо.

Масштабний землетрус в Японії, ряд арабських революцій, повінь у Бразилії, весілля принца Вільяма, смерть Бен Ладена, Елізабет Тейлор, Стіва Джобса та інших знаменитих людей. Все це і багато іншого і всього за три хвилини.

Слід зазначити, що крім «Zeitgeist», Google готує звітність по кожній країні світу, в яких люди користуються даними пошукачем. Google робить вибірку найпопулярніших запитів кожної держави, з якими може ознайомитися будь-яка людина, що користується Интенетом, пише тсн.ua.