Мережа «Однокласники» стане ще доступнішою для пошукових систем. А «ВКонтакте» перевіряє своїх користувачів

Про те, що сторінки в «Однокласниках» стануть доступними для пошукових систем, заявила адміністрація популярної соціальної мережі.

Сторінки, зареєстрованих в «Однокласниках» користувачів, скоро будуть проіндексовані пошуковими системами і, таким чином, стануть доступними для пошуку інтернет-користувачами.

Адміністрація соціальної мережі також повідомляє, що першим пошуковцем, який зможе отримати доступ до сторінок користувачів «Однокласників» стане популярний в Росії і СНД «Mail.ru». Відзначимо, що «Mail.ru Group» є власником соціальної мережі «Odnoklassniki.ru». Після «Mail.ru» доступ до сторінок «Однокласників» отримає «Яндекс», а вже після нього інший інтернет-гігант – «Google». Користувачі мережі будуть мати можливість налаштувати приватність своїх сторінок.

Слід зазначити, що на даний момент в цій соціальній мережі зареєстровано більше 120 мільйонів користувачів.

А основний конкурент «Однокласників», не менш популярна соціальна мережа «Вконтакте», з 1 грудня почала процес верифікації аккаунтів користувачів. Після проведення перевірки автентичності запису, поряд з прізвищем його власника буде проставлена спеціальна «галочка».

Як відзначає тсн.ua, першою людиною, яка пройшла процедуру верифікації, став російський Президент Дмитро Медведєв.