“Нова Політика” провела у Житомирі обласну партійну конференцію

Політичне життя в Україні виходить на новий рівень. Політичні сили приступили до підготовки парламентських виборів, які відбудуться в останню неділю жовтня 2012 року.

Після тривалих дискусій в Парламенті конституційною більшістю схвалено Закон України «Про вибори народних депутатів України».

Його основні новели:

1. вибори відбудуться за змішаною системою – 50 на 50;
2. прохідний бар’єр – 5 відсотків;
3. заборонена участь у виборах політичних блоків партій.

Документ підписаний Президентом України, але на днях буде виданий в редакції. Наступні вибори передбачаються досить жорсткими. Це відчувається із загострення суспільно-політичної ситуації в державі, зростає невдоволення багатьох верств населення.

Люди хочуть бачити в політиці, в новому парламенті нові обличчя. Тому в даний час політичні партії різного спрямування звіряють свої сили, щоб потужно включитися у виборчий марафон.

16 грудня 2011 року в Житомирі пройшов 1 этап VII обласної конференції Політичної партії «Нова політика»

Політвиконком політичної партії «Нова політика» своїм рішенням рекомендував районним і міським партійним організаціям провести у грудні збори (конференції), на яких обговорити питання розбудови партійних організацій, в тому числі первинних осередків.

Партійні конференції пройшли у 16 організаціях, про що свідчать протоколи. Згідно встановленої квоти на конференцію обласної організації були присутні 25 чоловік, із них: 18 делегатів і 7 запрошених (по одному делегату від міських і районних організацій і 8 делегатів від Житомирської міської організації).

В даний час на обліку в обласній організації перебуває 219 членів партії, триває процес створення первинних партійних осередків в межах виборчих дільниць.