Продовжуються вітання з нагоди новорічних та різдвяних свят для дітей

Вчора, 27 грудня 2011 року, Дід Мороз прийшов до Житомирської загальноосвітньої школи для дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування.

Передала привітання та вручила подарунки від Житомирської міської ради директор Житомирського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді О.І. Юрченко.

На феєричному святі розігрувалися призи, а вихованці школи влаштували новорічну казку. Гарний настрій та вдячні дитячі серця нікого не залишили байдужими.

А сьогодні, 28 грудня, справжнє свято було у маленьких пацієнтів центральної міської дитячої лікарні. Напередодні Нового року до них також завітали Дід Мороз зі Снігуронькою.

205 дітей, які перебувають на стаціонарі в лікарні, цього дня отримали солодкі подарунки від міського голови та настільні розвиваючі ігри, книжки і солодощі від керівників еліт-центру раннього розвитку «Гармонія дитинства».

«Цьогоріч ми плануємо привітати якомога більше дітей м. Житомира. Передовсім – це дітей, які нині перебувають у лікувальних установах, дітей дошкільних, загальноосвітніх навчальних закладів, дитячих будинків. Сьогодні ж ми завітали до міської дитячої лікарні, щоб маленькі пацієнти отримали гарний настрій та відчули наближення зимових свят», – зазначив заступник міського голови Олександр Бочковський та побажав маленьким житомирянам гарного міцного здоров’я, радості, веселих зимових канікул та якомога швидшого повернення додому. Заступник міського голови також привітав батьків та колектив дитячої лікарні із наступаючими святами – Новим Роком та Різдвом Христовим.

Пацієнти всіх відділень лікарні взяли участь у конкурсах та святковій новорічній програмі, по закінченні чого отримали подарунки, інформує управління по зв’язках з громадськістю міської ради.