Студентський турнір зі Scrabble завершено

Культова гра мільйонів, що тільки розпочинає свій шлях в Україні, стрімко набирає обертів. Лише впродовж місяця українська версія настільної гри Scrabble знайшла своїх прихильників серед тисячі студентів.

Розумники, більше, ніж з двадцяти університетів Києва, взяли участь у першому Студентському турнірі зі Scrabble. Інтелектуальна боротьба завершилася 19 грудня 2011 року в клубі “Sorry, Бабушка”. Протягом чотирьох годин 28 команд завзято змагалися за звання найкращого знавця української мови. Тисячі слів на гральній дошці, творчі та розумові конкурси, запальні ведучі та надзвичайні подарунки – фінал першого Студентського турніру зі Scrabble успішно підсумував минаючий рік. Українське студентство має невичерпну наснагу, інтелектуальний потенціал, розумний азарт і залізну хватку переможця.

«Приємно вражений кількістю студентів, які взяли участь в турнірі, натхненний тим драйвом і азартом, з яким українське студентство боролося за перемогу в І Студентському турнірі зі Scrabble», – ділиться враженнями бренд-менеджер категорії Boys&Games компанії «Mattel» Олег Смитюк.

Учасники фіналу мали можливість позмагатися не лише у складанні слів. Студенти вправлялися у техніці мовлення та радували витворами мистецтва. Розумники намагалися переговорити одне одного у скоромовках та дивували оригінальністю думки і вправною технікою в малюванні. Кожна команда мала створити герб Scrabble. Обіграти своїх суперників команді «Кубік-рубік» допоміг Scrabbleman, який, згідно з гаслом, врятує світ.

Доки Scrabbleman рятував світ, Scrabble вів учасників турніру до перемоги. До півфіналу увійшло 12 команд, кожна з яких отримала в подарунок набір гри Scrabble. Переможцями стали 3 команди: «НТСА НАУ», «Періс О’Хілтон» та Lucky. За перше місце інтелектуальний партнер заходу – компанія PocketBook – подарував кожному гравцю з команди «НТСА НАУ» по планшету PocketBook A 10, за друге – електронні книжки PocketBook Pro 902 для команди «Періс О’Хілтон». Команда Lucky, що відзначилася третім місцем, отримала 4 сертифікати на 500 грн. для придбання техніки у мережі магазинів цифрових рішень MOYO, а також призи від hand-made партнера – магазину «Штучки». Завдяки інформаційному партнеру першого Студентського турніру зі Scrabble – компанії Business. People – організаторам заходу вдалося зробити турнір масштабною подією.

«Ми налаштовані на популяризацію української мови та виховання почуття патріотизму серед української молоді, – наголошує Олег Смитюк. – Сподіваємося зробити цей турнір хорошою традицією, як це відбувається більше, ніж в 30 країнах світу».